Juridisk informasjon og ansvarsfraskrivelse

 

Ansvarsfraskrivelse:
Vær oppmerksom på at når jeg deler opplæring, kurs, tjenester, produkter, informasjon, etc. via nettstedene mine, mine nyhetsbrev, podcast, twitter, facebook, mobil eller andre medium, finner du eksterne lenker og også sponsede annonser som bidrar til inntektene på mine nettsteder.
 

Innholdsansvarsfraskrivelse:
Jeg er ikke ansvarlig for noen krav, informasjon eller innhold på andre nettsteder, nyhetsbrev, facebook eller noe annet medium. Jeg bruker produkt lenker fra ulike selskaper i denne bloggen, og jeg får provisjoner på salg av disse  produktene. Jeg markedsfører bare produkter jeg bruker i min egen virksomhet eller produkter som jeg vet er av god kvalitet og som brukes av andre profesjonelle markedsførere.
Juridisk ansvarsfraskrivelse:
Jeg opplyser dette i samsvar med god forretningspraksis og opplysningsplikt for produktplassering, reklameinnhold og økonomisk tilknyttning for websidene frodesandtorv.com , mosesacademy.com og tilknyttede markedsføringssider.

Jeg gjør mitt ytterste for å sikre at jeg ærlig presenterer verktøy og tjenester, og deres kapasitet til å gi inntjening, trafikk, respons og markedsføringssuksess.

Uansett hvor en studie eller eksempler på inntjening eller suksess er gitt på dette nettstedet, i våre informasjonsprodukter eller av oss på andre steder, er de bare ment som eksempler og er ikke en garanti for hva du vil oppnå ved å bruke de samme metodene og/eller verktøy.


Inntektsvarsel: Ingen inntektsgarantier på noen måte eller form.

Eksemplene fra andre er bare estimater og eksempler på hva du muligens kan oppnå hvis du bruker de samme metodene.

Det er ingen garantier, og du aksepterer faren for at virkningsgrad, fortjenesten og inntektene varierer fra person til person.

Som med enhver bedrift, kan resultatene dine variere, og vil være basert på dine individuelle evner, bedriftens erfaring, kompetanse, innsats, investert tid, markedssituasjon og så videre.

Det er ingen garantier for hvor stor suksess du vil få.

Attestene, brukerutsagn og eksemplene som deles er bemerkelsesverdige resultater, og gjenspeiler ikke den gjennomsnittlige brukeren, og er ikke ment som inntektsgaranti. Hver enkeltes suksess avhenger av hans eller hennes bakgrunn, engasjement, lidenskap, lyst, arbeidsetikk og motivasjon.

Det er ingen garanti for at eksempler på tidligere inntekter kan dupliseres i fremtiden. Internett endres hver dag, og dagens teknikker vil ofte ikke fungere i fremtiden.

Du er utelukkende ansvarlig for dine egne handlinger og utgifter.

Gjør dine egne undersøkelser  og egne vurderinger om tjenestene, informasjonen og produktene jeg promoterer.

Du er enig i at Frode Sandtorv, hans familie eller hans ansatte ikke er ansvarlig for eventuelle feil og/eller tap av inntekt i virksomheten din som direkte eller indirekte er knyttet til kjøp og bruk av vår informasjon, anbefalinger, produkter og kurs.

 ———————

Takk for at du leste denne viktige juridiske informasjonen,

Frode “Moses” Sandtorv.

frodesandtorv.com.