Hei, og velkommen til bloggen min.

Jeg heter Frode Sandtorv, også kalt “Moses”. Et kallenavn jeg fikk i da jeg hadde langt hår og spilte trommer i et kristent rockeband tidlig på 80 tallet….. Det er utrolig mange år,  mye hår og mange kilo siden.

Jeg har nå jobbet som lyd og mediatekniker i over 30 år. Så jeg kan med god samvittighet kalle meg for veteran i TV og underholdningsbransjen.
Det har ikke bare vært lette år, og noen ganger var det veldig tøffe tak. Det kunne være både økonomisk og fysisk krevende. Men jeg holdt ut, og fikk mulighet til å jobbe med mange gode og hyggelige band på klubber i Oslo. Jeg reiste også veldig mye rundt både i Norge, Europa og også et par turer til USA og Asia.

Etter noen år som konsert og studiotekniker fikk jeg mulighet til å bli tekniker for TV-underholdning, nyheter og sportssendinger for Norges største kommersielle TV kanal. En jobb jeg fortsatt har og trives med.

Jeg er gift med min kjære Dyna. og er far til fire aktive gutter. Vi bor på Fetsund utenfor Oslo, og trives veldig godt i et hvitt hus ute på bondelandet.

Så hvorfor har jeg denne bloggen og hvorfor deler jeg ut gratis markedsføringskurs og bøker?

Det er fordi jeg alltid har vært interessert i å ha muligheter for inntekter uavhengig av min daglige jobb. Noen mennesker driver med kunst, musikk, skriving, aksjer og eiendom etc… jeg driver med online kurs og marketing. Det er heller ikke dumt å ha en ekstra pensjonsplan.

Målet er å ha flere uavhengige inntektskilder på bortimot autopilot, og mulighet for å operere dette fra hvor som helst.

Altså ikke en slitsom ekstrajobb ved siden av min nåværende jobb, men en morsom reise i kunnskap, som også gir gode inntekter.

Men det har ikke alltid vært en morsom reise…

Jeg har gått på noen skikkelige smeller underveis, og har gitt opp mange ganger. Men jeg klarte ikke å legge fra meg denne drømmen, og har satt i gang igjen og igjen med ny giv.

Det er ikke så lett som noen vil ha det til, men ikke så vanskelig som du kanskje tror. Det må bare gjøres riktig og med en riktig innstilling til motgang. For hvis du gir opp, taper du garantert!

Jeg ser fram til å dele mine triks, verktøy, erfaringer og kunnskap med deg.

Og husk: Action over Perfection!

Ta gjerne kontakt,

Frode “Moses” Sandtorv,

Jahrenveien 111, 1900 Fetsund

mob: 97094355

email: frode@frodesandtorv.net

skype: fsandtor

 

Les også denne juridiske informasjonen

 

Leave a Reply